Dompel jezelf onder in de magie van Kerstmis en laat de feestdagen dit jaar echt speciaal zijn. Ons betoverende Kerst arrangement is ontworpen om jou en jouw dierbaren een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ons Kerst arrangement is geldig van 24 tot 28 december en bied je alle comfort en luxe voor een heerlijke vakantie.

Geniet tijdens jouw verblijf van al het comfort dat onze Panorama lodge te bieden heeft, zoals de buitenspa. Als je aankomt in de lodge staat er een fles champagne voor je klaar om de feestelijkheden met een sprankelend tintje te beginnen. Elke ochtend wordt een heerlijke luxe Twentse ontbijt box vol met streekproducten bij de lodge bezorgd.

Laat onze chef-koks jouw smaakpapillen verwennen met een heerlijk Kerstdiner op 25 december. Proef de warmte en liefde van Kerstmis in elk gerecht. Verken de schilderachtige schoonheid van Park Singraven tijdens een betoverende kerstwandeling. Laat de frisse lucht en de natuurlijke pracht van Twente jouw ziel verwarmen.

Inbegrepen in ons Kerst arrangement zijn 4 overnachtingen, 4 ontbijt boxen, een heerlijke fles champagne en een Kerstdiner op 25 december. Neem contact met ons op en reserveer jouw plek voor dit magische kerstavontuur. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij Zicht op Twente voor een kerst die jouw verwachtingen zal overtreffen!

Inbegrepen

  • 4 overnachtingen in een Panorama lodge met buitenspa
  • Elke ochtend een luxe Twentse ontbijt box met streekproducten
  • Kerstdiner in Bistro de Hoeve op landgoed Kattenbergse Hoeve op 25 december
  • Fles champagne in de lodge bij aankomst

Prijs per persoon

€ 585

Bezetting:
2 personen

€ 422

Bezetting:
3 personen

€ 340

Bezetting:
4 personen

Excl. toeristenbelasting, reserveringskosten, handdoeken- en linnenpakket en schoonmaakkosten


Direct aanvragen