Vakantiebestemming voor Hondenliefhebbers
Ontdek de perfecte vakantiebestemming voor jou en je hond bij Zicht op Twente

Ontdek de perfecte vakantiebestemming voor jou en je hond bij Zicht op Twente. Gelegen in het prachtige Twente, bieden onze honden-vriendelijke lodges een ideale uitvalsbasis voor avonturen in de natuur. Geniet van ruime accommodaties, speciale voorzieningen voor honden en een gastvrije sfeer. Boek vandaag nog en maak onvergetelijke herinneringen samen met je trouwe metgezel!


Ontdekken

Cultuur & culinair arrangement
Geniet van een uniek verblijf vol culturele en culinaire hoogtepunten

Verwen je zintuigen en verrijk je geest met ons betoverende cultuur en culinair arrangement bij Zicht op Twente. Ons cultuur & culinair arrangement biedt 2 overnachtingen, entreekaarten voor museum No Hero in Delden of het Rijksmuseum in Enschede, een 4-gangen diner en meer. Boek nu jouw verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie in Twente!


Ontdekken

Shop until you drop arrangement
Trakteer jezelf op een ultiem winkelavontuur en ontspanning bij Zicht op Twente

Ben je klaar om jezelf te trakteren op een ultiem winkelavontuur en onvergetelijke ontspanning te ervaren? Ontdek ons "Shop Until You Drop” arrangement bij Zicht op Twente, speciaal samengesteld voor de shopliefhebber in jou! Het arrangement biedt 2 overnachtingen, een Mode Shop Box, een 3-gangen diner en meer. Boek nu jouw verblijf en shop, ontspan en geniet zoals nooit tevoren!


Ontdekken

Romantisch arrangement
Ervaar Romantiek in Overvloed bij Zicht op Twente

Sta jezelf toe om samen met jouw geliefde de wereld van romantiek te verkennen met het onvergetelijke Romantisch Arrangement bij Zicht op Twente. Dit arrangement biedt 2 overnachtingen, een romantisch 3-gangen diner, een ‘Lazy Sunday’ en meer. Boek nu jouw verblijf, ontsnap aan de routine en omarm de liefde in het hart van Twente!


Ontdekken