Cultuur & culinair arrangement
Geniet van een uniek verblijf vol culturele en culinaire hoogtepunten

Verwen je zintuigen en verrijk je geest met ons betoverende cultuur en culinair arrangement bij Zicht op Twente. Ons cultuur & culinair arrangement biedt 2 overnachtingen, entreekaarten voor museum No Hero in Delden of het Rijksmuseum in Enschede, een 4-gangen diner en meer. Boek nu jouw verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie in Twente!


Ontdekken

Shop until you drop arrangement
Trakteer jezelf op een ultiem winkelavontuur en ontspanning bij Zicht op Twente

Ben je klaar om jezelf te trakteren op een ultiem winkelavontuur en onvergetelijke ontspanning te ervaren? Ontdek ons "Shop Until You Drop” arrangement bij Zicht op Twente, speciaal samengesteld voor de shopliefhebber in jou! Het arrangement biedt 2 overnachtingen, een Mode Shop Box, een 3-gangen diner en meer. Boek nu jouw verblijf en shop, ontspan en geniet zoals nooit tevoren!


Ontdekken

Kerst arrangement
Ontdek de magie van Kerst in Twente bij Zicht op Twente

Op zoek naar het perfecte verblijf om de kerstvakantie door te brengen? Geniet bij Zicht op Twente van een betoverend Kerst arrangement. Ons Kerst arrangement biedt 4 overnachtingen in een luxe Panorama lodge met buitenspa, elke ochtend een luxe Twentse ontbijt box, een heerlijk Kerstdiner en meer. Boek nu en laat de betovering van Twente jouw kerst onvergetelijk maken!


Ontdekken

Romantisch arrangement
Ervaar Romantiek in Overvloed bij Zicht op Twente

Sta jezelf toe om samen met jouw geliefde de wereld van romantiek te verkennen met het onvergetelijke Romantisch Arrangement bij Zicht op Twente. Dit arrangement biedt 2 overnachtingen, een romantisch 3-gangen diner, een ‘Lazy Sunday’ en meer. Boek nu jouw verblijf, ontsnap aan de routine en omarm de liefde in het hart van Twente!


Ontdekken