Ben je op zoek naar een unieke vakantie weg vol cultuur en culinaire hoogtepunten in Twente? Zoek dan niet verder want bij Zicht op Twente bieden we het perfecte arrangement voor jou! Ons cultuur & culinair arrangement is geldig van 1 september tot en met 29 februari (met uitzondering van de feestdagen) en biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Geniet tijdens jouw verblijf van onze luxe panorama lodges met buitenspa. Bezoek vervolgens museum No Hero in Delden of het Rijksmuseum in Enschede. Ontdek kunst en cultuur op zijn best met een bezoek aan een van deze inspirerende musea.

Op jouw aankomst dag kan je ook genieten van een heerlijk 4-gangen diner in het bijgelegen restaurant Bistro de Hoeve. Daarnaast zal er ook een lokaal flesje wijn op de kamer staan bij aankomst zodat je de dag heerlijk af kunt sluiten in de privacy van je eigen lodge. Elke ochtend wordt er een luxe Twentse ontbijtbox boordevol lekkernijen rechtstreeks bij de lodge gebracht. Begin jullie vertrekdag met rust en comfort en geniet de hele dag van jullie lodge op jullie ‘lazy sunday’.

Inbegrepen in ons cultuur & culinair arrangement zijn 2 overnachtingen, 2 ontbijtmanden, entreekaarten voor museum No Hero of het Rijksmuseum in Enschede, het 4-gangen diner op aankomstdag, een heerlijk flesje wijn en een late check-out tot 17:00. Boek nu jouw verblijf bij Zicht op Twente en beleef een onvergetelijke vakantie vol cultuur en culinaire hoogtepunten!

Inbegrepen

  • 2 overnachtingen in een panorama lodge met buitenspa
  • Elke ochtend een luxe Twentse ontbijt box met streekproducten
  • 4-gangen diner in Bistro de Hoeve op de aankomst dag
  • Fles wijn in de lodge bij aankomst
  • Entreekaarten voor museum No Hero of het Rijksmuseum in Enschede
  • Late check-out tot 17:00

Prijs per persoon

€ 475

Bezetting:
2 personen

€ 348

Bezetting:
3 personen

€ 285

Bezetting:
4 personen

Excl. toeristenbelasting, reserveringskosten, handdoeken- en linnenpakket en schoonmaakkosten


Direct aanvragen