Bij Zicht op Twente geloven we in de kracht van romantiek. Wij zorgen ervoor dat jullie tijd samen onvergetelijk en magisch wordt. Ons Romantisch Arrangement biedt alles wat nodig is voor een onvergetelijk weekend samen.

Geniet tijdens jouw verblijf van al het luxe en comfort van onze Panorama lodge, zoals de buitenspa waarmee je samen een knusse en intieme sfeer kunt creëren. Bij aankomst staat er een heerlijke fles bubbels op de kamer om alvast te toosten op een liefdevol weekend. Om het nog specialer te maken liggen er rozenblaadjes en chocolade op de kamer.

Op de aankomst dag genieten jullie samen van een romantisch 3-gangen diner in Bistro de Hoeve waarbij jullie smaakpupillen worden betoverd. Elke ochtend wordt er een Luxe Twentse ontbijt box boordevol lekkernijen rechtstreeks bij de lodge gebracht. Verken samen het prachtige Twentse landschap op een elektrische chopper en creëer herinneringen die eeuwig meegaan. Begin jullie zondagochtend met rust en comfort en geniet de hele dag van jullie lodge op jullie ‘Lazy Sunday’. Laat de romantiek voortduren.

Inbegrepen in ons Romantisch arrangement zijn 2 overnachtingen, 2 ontbijt boxen, een heerlijke fles bubbels, een 3-gangen diner op de aankomst dag, een late check-out tot 17:00 en een E-chopper. Neem contact met ons op en reserveer nu jouw verblijf. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij Zicht op Twente voor een onvergetelijke romantische ervaring!

Inbegrepen

  • 2 overnachtingen in een Panorama lodge met buitenspa
  • Elke ochtend een luxe Twentse ontbijt box met streekproducten
  • 3-gangen diner in Bistro de Hoeve op landgoed Kattenbergse Hoeve op de aankomst dag
  • Fles bubbels in de lodge bij aankomst
  • 1 dag gebruik van een E-chopper¹
  • Late check-out tot 17:00

Prijs per persoon

€ 463

Bezetting: 2 personen

¹Een (brommer) rijbewijs is verplicht. Rijdt 25 km per uur. Kindjes van 5 t/m 10 jaar kunnen achterop. Met de accu kun je +/- 50 km rijden. Inclusief pech onderweg service / Excl. toeristenbelasting, reserveringskosten, handdoeken- en linnenpakket en schoonmaakkosten


Direct aanvragen