Op zoek naar een weekend weg waar je naast het vele shoppen ook heerlijk kan ontspannen? Zoek dan niet verder! Ons Shop Until You Drop arrangemen bied je alle luxe en comfort voor een onvergetelijk weekendje weg.

Geniet tijdens jouw verblijf van het comfort van onze stijlvolle Panorama lodges te midden van de prachtige Twentse natuur, compleet met een buitenspa om jezelf op te laden na een lange dag. Bij aankomst zal er een lokaal flesje wijn in de lodge staan zodat de dag goed afgesloten kan worden tijdens het ontspannen in de gezellige sfeer van jouw eigen lodge.

Op de aankomst dag geniet je van een 3-gangen diner in Bistro de Hoeve, gelegen op het landgoed. Elke ochtend wordt een Twentse ontbijt box bij de lodge gebracht zodat je de dag kunt starten met een smakelijk ontbijt om energie op te doen voor jouw shopavontuur. Ontvang een exclusieve mode box met extra’s en kortingen bij Roetgerink Mode, een van de beste modewinkels in de regio. Begin jouw vertrek dag ontspannen en geniet van een verlengd verblijf in jouw lodge op jouw ‘Lazy Sunday’.

Inbegrepen in ons Shop Until You Drop arrangement zijn 2 overnachtingen, 2 ontbijt boxen, een heerlijke fles wijn, een 3-gangen diner op de aankomst dag, een late check-out tot 17:00 en een Mode Shop Box. Neem contact met ons op en reserveer jouw verblijf. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij Zicht op Twente voor een onvergetelijke ervaring!

Inbegrepen

  • 2 overnachtingen in een Panorama lodge met buitenspa
  • Elke ochtend een luxe Twentse ontbijt box met streekproducten
  • 3-gangen diner in Bistro de Hoeve op landgoed Kattenbergse Hoeve op de aankomst dag
  • Fles wijn in de lodge bij aankomst
  • Een Mode Shop Box van Roetgerink Mode
  • Late check-out tot 17:00

Prijs per persoon

€ 399

Bezetting:
2 personen

€ 294

Bezetting:
3 personen

€ 242

Bezetting:
4 personen

Excl. toeristenbelasting, reserveringskosten, handdoeken- en linnenpakket en schoonmaakkosten


Direct aanvragen